Naprapatbehandling

En kropp som gör ont behöver hjälp, hjälp som vi kan ge dig. Oavsett om det är stela leder och ömma muskler eller överrörliga leder och kramplik muskulatur så ger vi dig en riktigt bra behandling.

Hem » Naprapati » Behandling

Naprapatbehandling hos Aktiv Rehab

  • Vårt jobb är att ge dig och din kropp det den förtjänar – bästa möjliga naprapatbehandling. Bästa möjliga förutsättningar att fungera så bra som möjligt. En kropp som inte gör ont, eller en kropp som presterar på topp om det är det du önskar.
  • Vi ger dig handfast hjälp när du behöver det. Oavsett om du har fått ont idag eller haft det i många år, så tar vi hand om dig – direkt. Vår ambition är att du aldrig ska behöva vänta mer än ett dygn på en ledig tid hos oss.
  • Vi är specialister på rygg, muskler och leder och behandlar såväl akut smärta som kroniska besvär.
  • Vi kan kroppen och vi tror på kroppen. En kropp i balans klarar de på påfrestningar som du utsätter den för. Låt oss hjälpa dig dit.

Varför föreslår vi övningar?

Rörlighet och flexibilitet minskar risken för skador och gör att du kan använda kroppen mer effektivt. Att komplettera behandling med att utföra övningar kan ge ett snabbare och mer hållbart resultat. Precis som med styrka och kondition så är rörlighet i muskler och leder en färskvara så det gäller att kontinuerligt underhålla kroppen för att behålla eller öka upp din rörlighet.